Kursus med Rodrigo Matos


Klassisk Dressur Kursus, 11-12 september 1999.

Læs mere om:

Kurset blev afholdt på Damgården, i Allerød på Sjælland.

Vi endte med at være 5 ryttere med hest og ca. 10-15 tilskuer. Det var dejligt sommervejr, dog lidt blæsende den ene dag. Men der var stemning og masser af lærdom i luften.

Jeg ved med sikkerhed at dem der holdt ved kurset igennem, fik meget ud af det. For nogen af deltagerne var den klassiske dressur noget ukendt, og mange af de basale ting, såsom vægten og fordelingen af den, store virkning på ridningen. Og her så de med deres egne øjne, HVOR stor en forskel det gør, med det korrekte sæde.

Rodrigo er en lille portugisisk mand, og de store vamblods heste var et ukendt fænomen for ham. Man kunne tydelig se, da han kom op på nogle af de lidt mindre, at det var der han var i sit es. Han fortalte selv, at selvom det have været svært, så var han meget interesseret i at få mere erfaring med disse typer af heste. 

Kurset foregik på Engelsk med en stærk Portugisisk accent, som resulterede i, at arrangørerne: Eva Ørndrup og Lene Bergen, oversatte og satte de danske rideudtryk på de ting han forklarede. Efter velholdt kursus, blev vi enige om at det var bestemt ikke sidste gang.......


Hanne med sin P.R.E. hoppe Rosina.

 

 


Velkommen til www.lusitano.dk v/Eva Orndrup

Formidler af salg/kob af Lusitano heste, og snart også Lusitano rideferier og Lusitano relateret toj og udstyr.
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du onsker at kobe eller salge Lusitano heste.

Med venlig hilsen
Eva Orndrup i Danmark.
Stensbyvej 3 DK - 2740 Skovlunde - Danmark - Mobil: +45 60 216 266 - E-mail:
www.lusitano.dk