Kursus med Rodrigo Matos


Principal Riding Master ved den Portugisiske Rideskole

Læs mere om:

Kursus med Rodrigo Matos
– Principal Riding Master ved den Portugisiske Rideskole

Stald Egelund, Undinevej 1, Ganløse - 3660 Stenløse
D. 16.-18. maj 2008

Den portugisiske ridekunst stræber efter en perfekt harmoni mellem hest og rytter. Den tradition er Rodrigo Matos en fornem repræsentant for. Både i grundridningen og når hesten (og rytteren) når til øvelserne over jorden. Og så alt det indimellem: Blandt andet øvelserne til Grand Prix som Matos har trænet flere heste op til. Gennem kurset kan du og din hest få et blik ind i, hvordan denne gamle tradition kan bruges til nutidens ridning. Du kan stille spørgsmål og få svar; for gennem de utallige kurser, som Matos gennem årene har givet over hele verden, er han blevet trænet i at undervise og forklare på engelsk. Der er også mulighed for at følge kurset fra sidelinjen.
Pris for tilskuere: 200 kr. (uanset hvor mange dage man kommer) Der undervises lektioner af ca. 50 minutters varighed.
Pris for ryttere:
1 lektion fre. og 1 lektion lør.,
eller 1 lektion lør. og 1 lektion søn.: 1500 kr. Derudover betales 150 kr. for brug af ridehus og andre faciliteter. Tilmelding og yderligere oplysninger sendes til mail@lonenyhuus.com

Ved tilmelding med hest, skriv lidt om det ambitionsniveau, du har for dig selv og din hest og hvilke problemer, du pt. oplever med din ridning.
Ved tilmelding betales 500 kr. på konto i Basisbank 1671 000 111 7327 – de resterende 1000 kr. betales før starten af første lektion. 

Fællesspisning
For dem der har lyst, er der fællesspisning for kursister og med Rodrigo
lørdag kl. 19.30.

Det er på en god, nærliggende restaurant, Entra da Romeo, (nabo til rideudstyrsbutikken Heri i Nymølle). Vi har booket et separat lokale. I skal selv gå ind og bestille jeres mad på http://www.entra-da-romeo.dk/, og I skal gøre det senest en uge før.

Derudover arbejder vi på at tilbyde jer mulighed for køb af sandwich lørdag frokost, og vi skal også nok sørge for at der er kaffe, the og lidt frugt i rytterstuen.

 

 


Velkommen til www.lusitano.dk v/Eva Orndrup

Formidler af salg/kob af Lusitano heste, og snart også Lusitano rideferier og Lusitano relateret toj og udstyr.
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du onsker at kobe eller salge Lusitano heste.

Med venlig hilsen
Eva Orndrup i Danmark.
Stensbyvej 3 DK - 2740 Skovlunde - Danmark - Mobil: +45 60 216 266 - E-mail:
www.lusitano.dk